STRIB DESIGN

About

STRIB DESIGN er et firma, som fremstiller og sælger design skærebrætter af høj kvalitet og træsorten er altid dansk.

Træet, kvaliteten og miljøet.

Alle vores produkter er fremstillet af egetræ, da det indeholder naturlig garvesyre, som beskytter imod bakterie- og svampedannelse, hvilket gør denne sort ideel til brug i forbindelse med sund og naturlig madlavning. I tillæg til dette har vi påført træet en konserverende oliebehandling, som er baseret på vindruekerneolie, hvilket bevarer kvaliteten og giver brætterne en mild og behagelig duft. Behandlingen gør også overfladen nemmere at rengøre efter brug uden at benytte opvaskemaskinen, hvilket produkter af træ som bekendt ikke tåler.
At brættet let kan renses i hånden hjælper også miljøet og vi gør vores bedste for at være så miljøvenlige som muligt. Bl.a. minimerer vi transporten af vores produkter ved at have en lokal produktion og vi bruger ikke træ, som kommer fra regnskoven eller andre truede steder.
Det enkle design er skabt med henblik på funktionalitet og tidløshed, så det vil pryde et hvert smart køkken. Skærebrætternes lange levetid er med til at give dig et godt og stilfuldt køkkenredskab, som du kan have glæde af i mange år.


Kontakt
stribdesign.main@gmail.com

CVR
36577584Email us

Return Policy     Terms & Conditions